♥ Fredag

Nu har vi typ inte bloggat på 1 vecka. men nu ska vi börja igen. Jag tävlade förra helgen (torsdag-söndag) en klass varje dag, det gick rätt bra men det blev inga placeringar.
Idag red jag Indy det gick bra, jag hoppade vattenmattan 2 språng och det gick as bra. Jag smorde även upp min sadel som jag ska sälja.  

På söndag ska jag tävla i stöcke, LC och LB+5 hoppas det går bra..


Min nya mobil, en samsung s5600. Med touch skärm:)

bilder från förra helgen.



♥ Torsdag

hejj, nu har vi inte bloggat på länge en nuär det dags. Detta har jag gjort sen jag bloggade sist..
Måndag:
Jag och mamma var i sundsvall för att chuck skulle opereras, så medans han opererades gick vi på hööks och birsta, jag köpte ett par ridbyxor på hööks och 1 tröja från kapphal.
Tisdag:
Jag var med tove och sen sov jag hos henne i vindeln, vi red i skogen, jag red bomben och tove red pinglan, det gick bra. Vi galopperade över en åker och bomben sprang ifrån pinglan :] Sen på kvällen såg vi "vi hade i allafall tur med vädret igen" den var rätt bra.
Onsdag:
Det var hoppträning i vindeln så jag red en vit häst som hette Dexter han var lite seg men han var jätte fin att rida, vi hoppade ett räcke på ca 1 meter, han var jätte duktig. Tove red pinglan :)
Idag:
Idag tävlade jag Indy i LB det gick rätt bra fast han var lite seg, vi hade lite otur och rev ett hinder annars var han duktig. Det var platta "skollor" på ena sidan och lite djupare på andra sidan. Om det inte hade varit platta hade vi inte rivit. Imorgon ska jag tävla LA, och på kvällen ska tove sova här :)

Rösta på  "ridstövel"  http://www.ridstovel.se/?boot=599

Bilder från 11-12 juli (övik)

älskar bilden:)




♥ Lördag

Tjohoo! Idag har jag varit och badat i havet med mamma, jessica följde också med. Det var svinkallt i havet typ 16 grader bara. När jag och jessica badade tappade jag känseln i fötterna, så kallt var det, men när man vänjt sej var det rätt skönt. Jag bade mer än jessica :]
Efter det åkte jag till stallet och red indy, han var pigg :)

ha det bra, imorgon drar jag till sundsvall! Jag kanske bloggar innan vi far imorgon annars bloggar jag på måndag/tisdag! :)

Bilder från idag:

lindas

♥ Fredag

Hejs,Idag var jag och jessica först i stallet sen så åkte vi och badade vi i stöcksjön det var svinkallt. Men när vi var i stallet fotade vi lite grann och sånt.. Jag orkr inte blogga mer nu, men imorgon ska vi till havet och bada :D

bilder från idag:


lindas


♥ Torsdag

Ny header nu :D Det är inte vi som gjort den utan Petra. Den är snygg tycker vi, Men vad tycker ni? :D



♥ Torsdag

hej. idag har jag ridit både indy och chuck, jag red båda på slätten (jag skrittade bara) :) Det var första gången jag red chuck där men det gick bra, han tittade bara på lite saker men han är ju bara 6 år :) Efter jag hade ridit borstade jag lite hästar och sånt.
Jag hoppas på att vår nya header kommer den hära veckan:) Den är snygg.



Några bilder sen vi var i övik, jag fotade från nått berg:)

lindas

♥ Onsdag

Hej.
Nu har vi inte bloggat på nån dag. Frida är på nån gohtia cup nån stans, vet inte vars x) Idag har jag varit i stallet typ hela dan, jag red chuc med pappa och han var jätte fin :D Sen red jag indy på slätten, det var minst djur där då då red jag dära. När jag var färdig i stallet åkte jag och mamma till stöcke och kollade på Eva Jonsson träningen.

DAGENS NYHET:
haha det är så himla kul. Mamma var och hanlade och hon band laban utanför, nån hade knäppt loss han eller att han hade tagit sej loss själv. Men i allafall så skenade han till mamma (inne i affären) hahahahahahahah.

Bilder från eva jonsson träningen:


Några andra bilder:


Bild 1: Rebecka och Kodac
Bild 2: Vanja och Gullan
Bild 3: Theres och Rocky
Bild 4: Jordgubbar, mummss!
Bild 5: En blomma

lindas

♥ Söndag

hejhej!
i helgen har jag varit och tävlat i ö-vik, det gick rätt bra.

Resultat
lördag:
jag vann LC osså i LA fick vi 3 pet och sen vägrade vi ut oss på sista hindret. Det var jätte dåligt underlag, issa och holly höll på att gå omkull. Det hade ju regnat sen så blev det löst när alla sprang på det.
söndag: det var en "clear round" i LC jag gick nolla i både grunden o omhoppning så vi fick en rosett;) i LB så rev vi första hindret i omhoppningen, han var grymt fin hela banan. Om vi inte hade rivit hade vi vunnit. Vi hade 24 sekunder och den som vann hade 26 sekunder.

På lördag kväll åkte vi till scandic och åt me issa vi var på coop o hade skojjjjj! Vi lekte med kundvangnen :] Vi hade skit kul.




lindas

♥ Fredag

Hej, ja vad ska man säga? Jo, jag var ute o red indy i spöregnet, riktigt mysigt (eller inte).
Jag red indy i skogen lite grann, jag tog inte en sån lång tur eftersom det regnade så mkt. Han var lite pigg, :P Efter jag hade ridit indy badade jag han så han blev ren:) Sen hjälpte jag pappa o borsta lite hästar jag borstade 6 hästar + indy och chuck. Efter det smörjade jag färdigt och packade allt. Det är ju täving i övik imorgon :D
Lördag: jag tävlar LC och LA med indy :D
Söndag: jag tävlar LC och LB med indy :D

P.s vi söker nån som kan göra en ny header, nån som kan göra åt oss? ;)


indy hoppa av typ 2 m för tidigt;P

lindas

♥ Onsdag

Hejsss.
Idag har jag ridit både indy och chuck. Det gick bra, nu sitter jag här och gör ingenting :D

Chuck:
Det gick jätte bra fast när vi red brevid rakbanan började han att typ börja skena (eller han tänkte) för det var massa hästar där och vi har aldrig ridit när det varit hästar där, så när jag tog tag i han började han hoppa o stegra så han knockade mej på kinden "/
Jag red i hans nya "mössa" han var jätte söt i den, jag har tyvär ingen bild :(

Indy:
Det gick bra, jag skrittade bara och travade lite grann. Han lyssnade bra på skänklarna och sånt. Vi tog bara en kort tur, imorgon blir det nog en lite längre.

Här kommer några redigerade bilder (www.photofunia.com)


lindas


♥ Måndag

Hejss.
Idag har jag ridit lilla chucky (chuck), chucky är hanns nya smeknamn tycks? :] Det gick bra fast han blev rädd för nån gräsklipparsåg som levde om så han sprang tbx till stallet :P Sen gick det bra fast han lev rädd för nästan allt. Det blir nog bättre imorgon:)
Nu orkar jag inte blogga mer...



lindas

♥ Söndag

Hejssss
I helgen tävlade jag indy det gick bra.'

Första dan:
LC: 4 fel
LB: jag vann:D

Andra dan:
LC: Jag vann:D
LB: 4 fel på sista hindret i omoppningen men om vi inte hade rivit hade vi vunnit, men jaja. Sånt händer:)

Jag är sjukt nöjd iaf.



Indy är bah bäst<3



lindas

♥ Fredag

Tjena moss!
Igår fyllde jag år, jag fick några saker som tex:
1: Presentkort pegasus 2000 kr :D
2: Jeans leggings :D
3: Presentkort H&M :D
4: Presenkort H&M :D
5: Ny mobil (jag ska åka och välja nån dag)

Imorgon är det tävling i stöcke, jag ska tävla LC med indy.

Det ända bajjjjjsiga med denna dag är att chuck har en lös ben bit i kotan. Så vi ska lämna tbx han:( bajjjsssss!

Indy på bilden (och jag) :)

lindas

♥ Onsdag

Hejss!
Idag bev jag väckt vid kl 8. Jag och bubbe gick och pantade alla burkar som jag sammlade igår. Det var ju trav i lycksele. Det blev 99,50 kr, rätt bra ändå för att vara på en tisdag. Sen vid kl 10 cyklade jag och bubbe till stallet. Jag mockade och sånt, indy fick vila. Sen tränade jag chuck i stöcke han var suuuuuuuuperduuuuuuuuper duktig. Vi hoppade 2 vanliga räcken osså en kulvert där det stog stöcke ponnyförening, han sprang mot hindet så han är inte nå tittig:D

Igår red jag med emma hon red indy osså jag red chuck, osså emmas kompis lina red viola. Vi red långslingan och både ryttatare och hästar blev trötta och svettiga.

JAG FYLLER 13 IMORGON, GRATTA:D

Här kommer några bilder.



Bild 1: Indyyyy:)
Bild 2: En glass "staty" ( vet inte hur det stavas [: )

lindas

RSS 2.0
Kommer snart